cdp asp 2022 white cmyk climate change consultancy

denkstatt Hungary – A 2022-es ezüst CDP klímaváltozási tanácsadó partnere

denkstatt sustainable cdp logo 02 5

Akár most indult el a közzétételi úton, és CDP jelentési keretrendszerét fenntarthatósági stratégiájának felemeléséhez szeretné felhasználni, akár már tapasztalt CDP jelentéstevő szervezetként kíván bekerülni az ún. “A-listára” – a denkstatt szakértői támogatást nyújtanak a folyamatban! Segítünk emelni szervezetének az éghajlatváltozás, az erdővédelem vagy a vízbiztonság terén elért pontszámát, és tanácsokat adunk a CDP kérdőívének részletes áttekintéséből adódó lehetőségekkel és kockázatokkal kapcsolatban.

Amellett, hogy a CDP 2022-es ezüstérmes klímaváltozási tanácsadó partnere vagyunk, 1993 óta klímavédelmi megoldások nyújtásával is a fenntartható társadalom irányába történő változást mozdítjuk elő.

Az Európa-szerte irodákkal működő nemzetközi jelenlétünk révén képesek vagyunk arra is, hogy szervezetének a legjobb hozzáférést biztosítsuk a szakmai webinárokhoz, az informatív tájékoztatókhoz és tanácsadóink naprakész segítségnyújtásához.

Kezdje el most javítani a CDP jelentésén, és tegyen létfontosságú lépéseket a fenntartható gazdaság felé! Várjuk jelentkezését!

rsz melinda nyitrai cseh b j

Nyitrai-Cseh Melinda, Vezető Tanácsadó

Kapcsolat

“A CDP akkreditált ezüst fokozatú partnereként  szakértelmünket annak a több ezer vállalatnak a rendelkezésére bocsátjuk, amelyek a CDP-t környezeti adatainak közzétételére kívánják használni, és támogatjuk őket abban, hogy vezető intézkedéseket hajtsanak végre a kockázatok kezelése és a hatások csökkentése érdekében. Biztosak vagyunk benne, hogy a denkstatt csoport tudása nagy értéket jelentent  a CDP-re válaszoló vállalatok számára az egész közép-kelet-európai régióban.”